torstai 2. tammikuuta 2014

Makkarin valaisinralli

Hyvää alkanutta vuotta! Makkarissa vaihtui sitten uuden vuoden kunniaksi kaikki valaisimet. Joululahjarahat poltteli taskussa ja niinpä Tiirinkoskelta kotiutui Bloomingvillen ajaton jalkalamppu. Nyt ihastelen sitä joka ilta nukkumaan mennessä viimeisenä. Tämän pariksi ei enää mitenkään sopineet Ikean hempeät valkoiset seinävalaisimet, joten virittelin toiselle puolelle lukulampuksi roikkalampun - taas yksi hyvistä kirppislöydöistä. Eihän se nyt ihan Design House Stockholmin Work Lamp ole, mutta miellyttää silmää. Mies tosin hieman kammoksui lampun rähjäistä pintaa ja lupasi ostaa mulle uuden. Pitäisköhän lunastaa lupaus tolla Work Lampilla... Noh, ainakin roikkaversio kaipaa vielä tuotekehittelyä, sillä valaisimessa ei ole katkaisijaa ja sammuttamiseksi täytyy aina könytä pistorasialle. Uuden kattolampun hankin ennen joulua Indiskasta tietämättä, mihin sen laittaisin. Sopii tuohon.


 

 Myös yöpöydät meni vaihtoon (saattavat ilmaantua lamppujen kanssa bloppikselle, stay tuned). Jalkalampun alla tätä virkaa toimittaa vanha perunalaatikko (kirppislöytöjä) ja toisella puolella kirjoja pitelee Piirongin särmikäs metallijakkara. Pikkusälä (käsirasvat jne.), jotka aiemmin piilotettiin yöpöytien kaapinovien taakse, sujahtavat nyt Tine K:n koreihin, jotka näppäränä tyttönä ruuvailin koukkuihin roikkumaan. Ja vaihtui muuten järjestyskin taas. Oisko nyt feng shuit kohdillaan?

 
 Hmm, sänky tarvitsee ehdottomasti pellavaista peitettä!2 kommenttia:

  1. Hieno muutos! Kiva idea nuo korit koukuissa.
    Joo, täälläkään mies ei ymmärrä kaikkia sisustusjuttuja...Ehdotin, että pitäisikö tehdä tv-taso kuormalavoista. Pyöritteli vaan silmiään ja ihmetteli...Se varmaan pyörtyy, jos raahaan kuormalavan sisälle;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Ellen! Hih, tutulta kuulostaa toi ilmiö muun perhekunnan suunnalta. :D

    VastaaPoista