tiistai 3. joulukuuta 2013

P-p-pouffi

Sunnuntaina vihjasin hurmaavasta kaupasta, jossa kävin kuolaamassa kauneuksien äärellä. Paikkahan on Hämeenlinnassa sijaitseva Tiirinkosken tehdas, tästä blogiin. Tiirinkoskella oli adventtitarjouksena mageet marokkolaistyyliset pouffit, joita oikeastaan sinne lähdinkin katsomaan. Livenä ne olikin vähintään yhtä upeita, ainoana vaikeutena oli päättää väristä. Alunperin olin ajatellut ruskeansävyistä, mutta tämä mustavalkoinen ihanuus kainalossa sieltä onnellisena poistuin. Ja hups, tarttui siihen kylkeen uusi tyyny &-merkillä koristettuna.

Tässä ne nyt on, ah!Ennen vanhaa mummoloissa tällaisia saattoi olla aikakaus- ja sanomalehden sivuilla täytettyinä, valaisi minua Tiirinkosken putiikin toinen kauppias Kati. Noudatin perinteitä täytteen suhteen, lisäsin vain miehen vanhoja vaatteita. Ja kyllä, hänen suostumus asiaan oli, itseasiassa häneltä tämä fiksu ehdotus tulikin. Pouffi täyttyi paljon nopeammin, eikä nyt tarvi raahata niitäkään vaatteita uffin laatikkoon!

Bloppiksen puolella kauppa lähti kiivaasti käyntiin, kiitos teille! Lisäsin sinne juuri yhden tarpeettoman kattokoukuston ja kattovalaisimen, käy kurkkaamassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti