sunnuntai 1. joulukuuta 2013

1. adventti

Mukavaa 1. adventtisunnuntain iltaa! Adventtikynttilät saivat koristeeksi samat numerot kuin viime vuonna, eikä muuta härpäkettä tällä kertaa laitettu kylkeen.


Härpäkkeistä puheen ollen, koristeellisuus ja liika romanttisuus on alkanut jonkin verran kyllästyttää, ja mieli kaipaa rouheampaa, särmikkäämpää tyyliä, sellaista industrial-henkeä. Musta-valkoisuus nahalla ja puun luonnollisilla sävyillä höystettynä ovat ne, jotka muiden blogeissa tällä hetkellä sytyttävät. Eilen piipahdin juuri tätä tyyliä myyvässä putiikissa ja tottakai siellä hullaannuin ja kaikkea ihanaa tuli ostettua. Näistä ostoksista teen erillisen postauksen myöhemmin.

Torstain vastaisena yönä heräsin kammottavaan korvakipuun. Lapsena viimeksi olen vaivasta kärsinyt, enkä yhtään ihmettele, miksi pikkulapset ilman lääkitystä huutavat suoraa huutoa, kun tulehdus iskee. Miksi sen pitää alkaa just yöllä? Perjantai-iltana, kun kipu alkoi buranan ja antibiootin vaikutuksesta helpottaa, sain aikaiseksi koristella ja kasata edellisviikonloppuna paistamani piparkakkutalon osat. Kerrankin se on ajoissa ennen joulua valmis!
Hui, ulkona käy melkonen puhuri! Pakko oli käydä sammuttamassa lyhdyt, ettei lieskat nuole kohta talon seinustaa. Saas nähdä, ollaanko kohta taas ilman sähköjä. Varsinkin tällaisina hetkinä kaipaa takkaa tai muuta tulisijaa.2 kommenttia:

  1. Syötävän herkullisen näköinen piparkakkutalo:) Se on jännä, kun tuo sisustusmaku vaihtelee itselläkin. Mutta niinhän se on, että vaihtelu virkistää!

    VastaaPoista
  2. Niinpä! Ja onneks voi miehelle perustella, että tää on nyt ihan halpaa, kun voi kirppikseltä ostella asioita. ;)

    VastaaPoista