tiistai 1. tammikuuta 2013

Voittaja on...

Ensin, mahtavaa tätä vuotta! Voin kyllä sanoa, että viime vuosi oli tähänastisen elämäni paras, mutta silti toivon, että tästä alkaneesta tulee vielä parempi. Samaa toivon myös teille kaikille!

Joulu meni ja niin menivät myös Hearticlen 1-vuotissynttärit. Arvonta hieman viivästyi, kun tuntui, etten kertakaikkiaan vaan pystynyt irtautumaan joulutunnelmista ja istahtamaan koneen ääreen. Osansa teki myös juuri edellisen postauksen jälkeen alkanut migreenikohtaus, joka kyllä ajaa tehokkaasti pois valojen äärestä ja tekee auraoireineen mm. lukemisen täysin mahdottomaksi. Teki muuten hyvää pitää reilun viikon tauko koko tietokoneesta. Vaikka bloggailua en koekaan lainkaan turhana ajankuluna, päinvastoin, niin silti oli virkistävää hengähtää virtuaalimaailmasta. 

Kiitos kaikille vastanneille ja siten arvontaan osallistuneille! Kaikkien kommenteissa tuli esille elämän perusasioita onnellisuuden kulmakivinä. Ja näinhän se todentotta on; terveys, rakkaat ihmiset, turvallinen arki ja työ ovat varmasti niitä asioita, joita jokainen pohjimmiltaan tarvitsee. Hulinassa sitä välillä unohtaa, kuinka hyvin asiat itsellä ovatkaan ja alkaa tavoitella kuuta taivaalta. Välillä tarvitaan pysähdyksiä, syystä tai toisesta, jotta taas muistaisi arvostaa sitä, mitä itsellä on. Ihanista vastauksista arvontakone valitsi voittajaksi

zeepran

kommentilla

"Reseptini onneen, jätän murehtimatta turhia."

Onnea! Erinomainen resepti, jota pitäisi itsekin muistaa noudattaa. Zeepra saa siis omakseen "Recipe for happiness" -kyltin ja harmaan talolyhdyn. Otan yhteyttä sähköpostitse.4 kommenttia:

 1. voi harmi, mulla mennyt arvonta ohi, mutta ensi kerralla sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hitsi! Viimeistään vuoden päästä sitten. ;)

   Poista
 2. HAUSKA idea Henna! ...ja todellakin onnentuulia tähän vuoteen :)

  VastaaPoista
 3. Hei, Sinulle on tunnustus blogissani! :) http://mangrovemetsa.blogspot.fi/2013/01/tunnustus.html

  VastaaPoista