tiistai 11. joulukuuta 2012

Resepti onneen

Blogini täyttää pian yhden vuoden. Hurjaa, kuinka aika kuluukaan nopeasti! Bloggaaminen on käynnistynyt melko hitaasti, mutta ihan viime aikoina on inspiraatiota riittänyt ja postauksia syntynyt hieman aikaisempaa tiheämmin. On tää vaan ihanaa, rentouttavaa puuhaa! Ja mikä parasta, olen saanut teitä ihania lukijoikseni ja vierailijoiksi blogiini. Kiitos kommenteista, niistä saa aina uutta virtaa niin blogimaailmaan kuin ihan tavalliseen arkeenkin. Mieltä lämmittävää on, että niin moni jaksaa postauksiani tutkailla ja saattaa jopa pitää näkemästään. Vaikka se, että saa luoda ja toteuttaa itseään, on jo itsessään palkitsevaa, on positiivinen palaute se, mikä antaa viime potkun jatkaa eteenpäin, kuten on minkä tahansa harrastuksen kohdalla. Eihän tätä voi lopettaa!

Ajattelin kiittää teitä lukijoita tästä ensimmäisestä vuodesta ja järjestää pikkuisen arvonnan. Eilisestä joululahjattomuus-stressipuuskasta toivuttuani otin härkää sarvista ja suuntasin työpäivän jälkeen lumimyräkän läpi Hämeenlinnan keskustaan tavoitteena edes yhden paketin verran kartuttaa joulupukin lahjasäkkiä. Suunnistin ykkös-paikkaani tällä paikkakunnalla, Palokunnankadulla sijaitsevaan Sisustus Home-liikkeeseen *klik*, jossa jopa ylitin tavoitteeni ja löysin lahjat sekä äidilleni että yhdelle ystävälleni. Mainitsin kauppiaalle blogini tulevasta juhlapäivästä ja ilokseni hän suostui lahjoittamaan arvonnan palkinnoksi suloisen "Recipe for happiness"-kyltin. Omista kätköistäni lisäsin reseptin kylkeen harmaan talolyhdyn.


Voit osallistua arvontaan:

1. Yhdellä arvalla liittymällä lukijakseni (tai jos olet jo lukija) JA kertomalla tämän postauksen kommenttikentässä oman reseptisi onneen. Kerro siis jokin yksinkertainen, ehkä arkipäiväinenkin asia, joka tuottaa sinulle onnellisuutta. Toki saat pidemmästikin raapustella, sillä onnellisuudesta ei koskaan puhuta liikaa.

2. Kahdella arvalla, jos tykkäät Hearticlesta lisäksi Facebookissa.

3. Ja kolmannen arvan saat, jos linkität arvonnasta blogissasi tai fb-sivuillasi.

Jätä kommenttiisi vielä tieto, kuinka monella arvalla olet mukana.

Arvonta suoritetaan synttäripäivänä eli 28.12.12. klo 16. Onnea matkaan!


Käyhän kurkkaamassa myös Sisustus Home -kauppiaan blogia ja tykkää Facebookissa.
5 kommenttia:

 1. Minu reseptini onneen on lasten nauru, pienet kädet halaamassa, nukkumaan mennessä pienet sanat: "äiti, mä rakastan sua"

  Mukana kolmella arvalla

  VastaaPoista
 2. Reseptini onneen, jätän murehtimatta turhia.

  Kahdella mukaan.

  x_unrated at hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Onnea on olla terve ja rakastavat lähimmäiset.

  Onnea on nauttia arjesta.

  mariestrange(at)hotmail.com

  2 arpaa.

  VastaaPoista
 4. Onnea on tavallinen tasapainoinen arki; terveys, työ ja tärkeät ihmiset <3

  VastaaPoista
 5. Onnea on yksinkertaisesti arki ja terveys. Arjessa se, että laittaa toisella aamukahvin valmiiksi ja toinen hakee aamulla ensimmäisenä lähtiessään lehden sisälle. Terveys ei paljon selittelyjä kaipaile. Kaikki hieman vakavammin sairastaneet osaavat arvostaa juurikin sitä tasaista arkea kun kaikki on ok, myös minä. Pieniä asioita.

  Mukana kahdella arvalla.

  Hyvää Joulun aikaa toivotellen,
  Heini

  VastaaPoista