maanantai 10. joulukuuta 2012

Koko maailma kotona

Muutama viikko sitten muutti karttapallo olohuoneeseemme. Pallo oli todellinen löytö. En halunnut perinteistä, oikean kartan väristä maapalloa - ei sovi sisutukseen, ja ilo oli suuri, kun sattumalta markettikierrokselta löysin Prismasta tämän hopea-mustan yksilön. Ilo senkun yltyi, kun kurkkasin hintalappua; alle neljäkymppiä! Niissä harvoissa sisustusliikkeissä, joissa upeita karttapalloja on ollut tarjolla, ovat hinnat pyörineet sadoissa euroissa, joten voisi sanoa, että ostamalla tämän, oikeastaan säästin. Eikä ainakaan kauempaa katsomalla edes huomaa, että kyseessä on halpis-pallo.
Apua, en ole hankkinut yhtään joululahjaa, eikä suurimmasta osasta ole oikeastaan edes pientä ideaa! Viime vuonna muutaman lahjan jopa tein itse. Nyt ei taida aika riittää edes pienempään näpertelyyn, varsinkaan, kun piparkakkutalotkin (ilman sitä ei joulua tule!) on tekemättä. Marraskuussa olisin jo halunnut aloittaa jouluvalmistelut koristelujen ja muun hömpän osalta, mutta kun pidättäydyin hössöttämästä liikaa liian aikaisin, en ilmeisesti tajunnut aloittaa edes lahjaprojektia. Jouluaattoon on tasan kaksi viikkoa - taitaa iskeä pahemmanlaatuinen joulustressi!


4 kommenttia:

 1. just tommoinen kelpais mullekkin IHANA!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana mustakin, täydellisen värinen! :)

   Poista
 2. Kaunis! Tuo kelpaisi kyllä minullekin! Se perinteinen karttapallo mulla on töissä. Joululahjat on täälläkin tekemättä/ostamatta! Aion ommella yöpukuja urakalla, samoin jotain muuta pientä lapsille. Vielä ehtii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, jaksaisinpa mäkin olla noin ahkera! Ehkä se inspiraatio vielä ehtii tulla... Ihania joulupuuhailuja ja joulunodotusta sinulle, Henkkumaaria!

   Poista