sunnuntai 25. marraskuuta 2012

What a lovely way to spend!

Otsikko johtaa hieman harhaan, sillä en oikein kuluttamalla rahaa kuluttanut, mutta jotain pieniä, ihania hankintoja tein, kun työporukan eiliseen pikkujoulureissuun sisältyneellä shoppailukierroksella piipahdin Mannerheimintien Rivièra Maison -liikkeessä. Sisäisillä ihastuksen huokailuilla ei ollut rajaa, kun kerta toisensa jälkeen kiersin jouluista myymälää. Ja jälleen kerran inspiraatiota ja ideoita omaan sisustukseen syntyi vaikka kuinka. Onneksi sain luvan kuvata kauneuksia ja pystyn kehittelemään ideoitani muutenkin kuin muistin varassa.

Kuusia oli monenlaisia. Silmiin osuivat kaikissa kuusissa suuret rusetit. Ehkä sellaisia nähdään täälläkin tämänvuotisessa kuusessa. Olen muuten aina ollut perinteisen aidon joulukuusen kannattaja. Tänä syksynä olen kuitenkin miettinyt muovisen kuusen hankintaa, mutta päätöstä ostamisesta en ole tehnyt. Tuntuu, että muovikuusen helppoutta enemmän vaakakupissa taitaa kuitenkin painaa metsästä tuodun kuusen ainutlaatuinen tuoksu, joka viimeistelee joulun tunnelman. Alla olevassa kuvassa oikealla komeilevat metalliset pöytäkuuset sen sijaan voisivat olla tyylikäs vaihtoehto ns. tavanomaisille pöytäkuusille.


Aikaisemmin en ole juurikaan kuviani käsitellyt, mutta leppoisa sunnuntai ilman aikatauluja antoi mahdollisuuden viipyä hieman pidempään koneen ääressä. Eikä käsittelyyn alun käyttäjästä johtuneen kangertelun jälkeen mennyt kovin kauan aikaa. Pienellä vaivalla kuvista tuli hitusen tyylikkäämmän näköisiä.

Kollaasin tekoa harjoittelin kuvilla suloisista kaakaomukeista ja espressokupeista. Noista varmasti sisältökin maistuisi paremmalta.




Yllä olevat kupit olisivat kivat, vaikken kahvia juokaan.




Alla oikeanpuolimmaisena suosikkipaikkani liikkeessä.





Kauniita kattauksia oli loihdittu useampia.




Omista ostoksista postausta luvassa myöhemmin.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti