sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Syysmyrskyä

Ulkona myrskyää ja voi todeta syksyn olevan täällä. Tykkään! En ole varsinaisesti pelkästään syksy-ihminen, vaan joka vuodenajassa on oma viehätyksensä. Mutta syksyssä nautin, niin kuin varmasti lähes kaikki, hämyisestä rauhasta kynttilöiden valossa viltin alla kullan kainalossa sekä omenantuoksusta! Omassa pihassamme ei valitettavasti omenapuita ole, mutta sain ystävältäni monta säkillistä omenoita. Niitä on syöty nyt reilusti sellaisenaan ja piirakan muodossa. Vielä olisi tarkoitus ensimmäistä kertaa valmistaa hilloa. Itsetehtyä omenamehua olisi ihana juoda aamiaisella, mutta mehu-maijaa en (vielä) omista, joten täytyy "tyytyä" näihin muihin herkkuihin.

Kynttilöitä on sisätiloissa reilusti ja ulkonakin niitä on palanyt tähän mennessä muutamassa lyhdyssä. Tein löydön shoppailukierroksella - myrskylyhtyjä kolmen euron hintaan! Ostin samantien viisi, eli kaikki mitä oli jäljellä. Nyt ne koristavat terassin takareunaa. Kuvat ovat parin viikon takaa, ja nyt puissa on jo paljon enemmän syksyn värejä. Kuvissa vilahtelee myös mahtava nettikirppislöytö, kaksi 8-ruurtuista ikkunanpokaa. Ne hakevat vielä paikkaansa sisustusideamyllyssä.

4 kommenttia:

 1. Upeita myrskylyhtyjä, tosi mahtavan näköisiä tuossa narussa :) Ja voi mikä upea ikkuna!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Miia! Toistaiseksi ovat pysyneetkin narussa. :) Ikkunaan oon minäkin tyytyväine. Nyt se on jo päässyt sisätiloihin ja löytänyt paikkansa - postausta tulossa lähiaikoina.

   Poista
 2. Ihanan kaunista teillä :) Liityin lukijaksi :)

  VastaaPoista