maanantai 2. heinäkuuta 2012

L O M A L L A

Aivan mahtavaa! Kesäloma on virallisesti alkanut, ja saan tehdä, mitä haluan tai olla tekemättä mitään seuraavat neljä viikkoa. Sopivasti säätieteilijätkin ovat luvanneet parasta lomasäätä ainakin lähiajoiksi. Ei voisi siis olla parempi fiilis! Tänään on myös toinenkin syy juhlaan. Täytän nimittäin 30. Oman kriisinsä tuo lukeman läheneminen on tuonut, mutta toisaalta erästä ihmistä lainatakseni "nyt olen oikeesti aikuinen". Niinno, tavallaan oma kauheutensa tuossakin... Mutta tälle päivälle on kivaa ohjelmaa tiedossa, joten syvällisyydet sikseen.

Työkavereille tein lomallelähtijäis- ja synttäriherkuksi Rocky Road Fudgea, jonka ohjeen löysin Pullahiireltä. Tuplasin ohjeen ja tein samantien pellillisen täyttä tavaraa. Suussasulavan herkullista! Kaloreitahan ei tarvitse laskea... Hakusanaksi laitoin muuten googleen helpot leivonnaiset, ja parin klikkauksen päästä löysin kyseisen ohjeen. Ja helppohan tätä fudgea oli tosiaan valmistaa. Ainoastaan suklaaseoksen sekoitteluun sai tehdä hartiavoimin töitä. 
Työkaverit yllättivät minut ihan älyttömän upealla kimpulla ruusuja. 30 näyttävää ruusua komeilee nyt maljakossa paraatipaikalla. Niitä oikein pysähtyy ihailemaan ohikulkiessaan.


Nyt synttäripäivän puuhien pariin. Niistä kerron tarkemmin tuonnempana.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti