maanantai 9. huhtikuuta 2012

Haaveilua

Kevät on uudistumisen aikaa, ja niinpä tekisi hirveesti mieli vähän uudistaa sisustustakin. Tai oikeestaan kysymys olisi uuden luomisesta, koska aiempaa sisustusta kyseisessä kohteessa ei juurikaan ole. Haaveissa on siis sisustaa yläkerran toinen makuuhuone. Tällä hetkellä huone toimii lähinnä romuvarastona, enkä sen vuoksi viitsi kuvaakaan tämänhetkisestä tilanteesta laittaa. Harmi vaan, että tämä taitaa jäädä pitkäaikaiseksi haaveeksi, ellen sitten satu voittamaan lotossa. Se tosin edellyttäisi lottoamista edes joskus...

Minua on viime ajat kiehtoneet kovasti merelliset jutut ja sininen väri sisustuksessa. Huonekaluista ainoastaan vanha mintunvihreä työkaverin varastoista hankittu puusohva on valmiina. Jos joskus merellisen sisustuksen pääsen toteuttamaan, ei mintunvihreä väri välttämättä sovi, niin ihana kuin se onkin, vaan sohva täytynee maalata. Nettisurffaillessa seuraavanlaisia juttuja nousi suosikeiksi.

Estan valikoimasta tapetteja - molempia tai jompaa kumpaa. Ehkä myös maalia jollekin seinälle, ettei käy liian rauhattomaksi. Ehkä sinistä.


Kattolamppu Riviera Maisonilta...


...kuten myös lipasto...


...ja työpöytä.Rouhean metallista tyyliä Nordalin tuoleilla Villa31:n valikoimista.

Ja hieman pehmeämpää ilmettä Ikean rottinkituoleilla.

Tekstiileiksi mm. tyynyjä White Coastin verkkokaupasta sekä paljon muita sinisen ja pellavan sävyisiä vilttejä, tyynyjä ja muita tekstiilejä.


Säilytykseen ja tunnelmaa luomaan koreja Riviera Maisonilta...


...ja vaikkapa näitä lasilaatikoita Villa31:stä...

 ...sekä juuttikankaisia koreja H&M.ltä.

 Lukulamppukin tarvitaan, Ikea.

Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Ehkä kuitenkin säästän palstatilaa ja jatkan haaveilua nettiä selailemalla ja sitä lottovoittoa toivomalla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti