sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Kirppislöytöjä

On vierähtänyt melkoinen tovi siitä, kun viimeksi täällä olen postaillut. Syynä ovat olleet se ainainen kiire ja toisaalta se, ettei mitään julkaisemisen arvoista ole ollut mielen päällä. Viime viikkoihin on tosiaan mahtunut paljon ohjelmaa, mm. rakkaan ystävän polttarit osa II ja paljon hääjuhlasuunnittelua kaasoporukalla, autoremonttia, ystävän valmistujaisjuhlaa ja tietysti töitä ja paljon urheilua. Olen oikeastaan ensimmäistä kertaa elämässäni päässyt kunnolla aamutreenamisen makuun! Aikaisemmin pelkkä ajatus aamulla urheilemisesta on tuntunut mahdottomalta, vaikka sitä kilpaurheilussa onkin joutunut monesti tekemäänkin, eikä aamulla ole saanut itsestään oikein mitään irti. Olosuhteiden pakosta pari viikkoa sitten menin jo aamulla ennen töitä salille ja yllätyin, kuinka hyvä olo siitä tuli koko päiväksi. Ja mikä parasta, pääsin töistä suoraan kotiin! Niinpä olen nyt pari kertaa viikossa tehnyt treenit jo aamulla.

Ainiin, töistä sen verran, että neljän vuoden uurastus palkittiin vakituiseen toimeen nimittämisellä! Kyseessä on kuitenkin toistaiseksi "vain" 50 prosentin vakituinen työ, ja työn toinen puoli on edelleen sijaisuutta. Kuulostaa ehkä oudolta, mutta tällä hetkellä vakituisen työn saaminen alallani on kiven alla, ja olenkin erittäin tyytyväinen tähän. Jo syksyllä saattaa olla mahdollisuus saada sitten se toinenkin puolikas vakituiseksi. Eikä ne työt kuitenkaan ole loppumassa, vaikkei heti vakituista saisikaan.

Kuulin kuluneella viikolla työkaveriltani mielenkiitoisesta kotikirppiksestä. Eräs rohkea nainen nimittäin muuttaa Gambiaan töihin ja myy koko omaisuutensa täällä Suomessa ennen lähtöään. Matkakassa karttuu siis kotikirppiksen myötä. Torstaina kävimmekin parin työkaverin kanssa penkomassa ja hullaantumassa tavarapaljoudessa. Varsinaisesti menin etsimään kenkiä ensi viikonlopun häihin, mutta harmillisesti ei sopivaa kokoa muuten täydellisissä kengissä ollut. Mutta pitihän sieltä sitten muutama vaatekappale tuoda kotiin. Onneksi ei lähtenyt käsistä kuitenkaan.

Kaikki löydöt. Sävyt sattuivat sopimaan hyvin yhteen.


Persoonallinen paita kerrassaan upealla pitsikoristeella sekä edessä että selkämyksessä.

Lämpöinen poncho, jossa on hauskat hihat.

Beige, lyhyempi poncho.

Suloinen mekko.
Jos satutte liikkumaan Hämeenlinnan suunnalla, niin poiketkaa kurkkaamaan kirppiksen tarjontaa. Tänään klo 15 eteenpäin on siellä avoimet ovet. Lisävinkkiä kannattaa katsoa Suvin blogista Suvisvillasta.


2 kommenttia:

  1. Hienoa kun teit löytöjä ja kiitos linkistä :) Onpa aivan ihanat, vanhat ikkunanpokat sulla tuossa yhdessä valokuvassa <3

    VastaaPoista
  2. "Vähän" viivästyneet kiitokset, Suvi! Sun ihanassa blogissa tulee säännöllisesti vierailtua. Onnea sisustussuunnittelijan polulle!

    VastaaPoista