sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Talvi sittenkin!

Kevät sai siis jäädä sisätiloihin ja keittiön tulppaaneihin. Nyt on mahtava sää - aurinko paistaa, 11 astetta pakkasta ja pehmeä lumipeite maassa ja puissa. Tätä sen talven kuuluu olla. Ennen reippailulenkkiä laittelen muutamia kuvia makuuhuoneesta. Se sijaitsee siis yläkerrassa vinokaton alla. Mitään remontteja sinne ei ole vielä tehty, ja seinät ovatkin vähän ankean näköiset.
Ensimmäisenä kuitenkin kuvia makuuhuoneeseen johtavasta "aulasta". Lainausmerkeissä sen takia, ettei se oikeasti mikään kunnon aula ole. Noin kaksi metriä pitkä, matalimmalta kohdalta puolisen metriä korkea eikä korkeimmaltakaan kohdalta paljoa yli 180 sentin katon korkeus nouse. Mutta aula se olkoon, kun ei sille oikein parempaakaan nimeä ole.

Aulassa näkyy säilyneen kesän tunnelmia purjeveneineen ja lierihattuineen.


Sitten varsinaiseen makuuhuoneeseen.
Tässä itse näpräilty taulu. Kehykset ovat isäni lapsuudenkodista olleesta taulusta. Taulu  itse on uudelleen kehystettynä vanhemmillani, kehykset jatkavat elämäänsä nyt tässä roolissa.

Talo on hirsirunkoinen. Makuuhuoneessa yhdellä seinällä hirret on otettu kauniisti esiin. Edellisen omistajan tekosia.


Katon tukirakenteita on myös osaksi esillä.

Nyt lämpimästi päälle ja ulos!

4 kommenttia:

 1. Löysin juuri kauniin blogisi. Kuvat ja tunnelmat ovat ihastuttavia. Silmäni iskeytyi huputettuun karmituoliin, mistä olet löytänyt tuon beesin hupun, jossa on tekstiä ja napitkin taitaa olla tuossa nojan alaosassa?
  T. Helpi

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Helpi! Tämä on aikalailla harjoittelua vielä, mutta kiva, jos olen edes jotenkin onnistunut. Taidat tarkoittaa olohuoneen tietokonepöydän edessä olevaa tuolia. Tuoli itsessään on aikoinaan kuuden muun samanlaisen ja keittiön pöydän kanssa hankittu jostain huonekaluliikkeestä. Huppu on Artwoodin mallistoa ja olen ostanut sen Kodin1:n nettikaupasta, jossa niitä käsittääkseni edelleen myydään. Siellä on tarjolla myös tuoleja, joihin tuo huppu sopii, itsehän jouduin huppua vähän korjailemaan, kun se ei suoraan omaan tuoliini sopinut.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Henna huppu tiedoista! Taidanpa piipahtaa kodin1:n sivuilla. Kauniita,iloisia talvipäiviä toivottelen sinulle. T.Helpi

  VastaaPoista
 4. Kaunis blogi sinulla ja ihanalta näyttää kotinne.

  VastaaPoista