perjantai 6. tammikuuta 2012

Loppiaisiltana

Loppiainen alkoi tässä pirtissä totuttuun lomalaisen tyyliin pitkällä aamiaisella, mutta jatkui sen jälkeen sillä tavalla, millä loppiainen kuuluu viettääkin. Loppiaiseenhan joulunaika päättyy, ja niin päättyi nyt minunkin rötväys ja herkuttelu. Aamupäivän pirteässä pikkupakkasessa tuli nimittäin tämän vuoden toinen juoksulenkki heitettyä. Ja kuinka mahtava fiilis olikaan sen jälkeen! Lenkit täytyy kyllä ottaa taas sännöliseen viikko-ohjelmaan, sen verran tuntuu joulu kertyneen vyötärölle. Onneksi vaaka on rikki...

Juoksulenkki antoi ihanaa energiaa, jota käytin kuvaussessioon olkkarissa.

Bloginurkkauksen tienoilta. Talolyhtyjä on tänä talvena tarttunut mukaan. Muratit on ehdottomia suosikkeja viherkasveista.

Iskä kävi laittamassa olkkariin ja keittiöön ikkunalaudat, ja Riihimäen lasitölkit pääsivät paraatipaikalle.


Muutamia jouluisia juttuja on vielä jäljellä. Piparkakkutalot pitäisi heittää kyllä roskiin. Syömäänhän en niitä ala! Tuo iso havukranssi ja merrychristmas-teksti saavat piakkoin häipyä, mutta tähdet, kyntteliköt ja muut valosarjat valaisevat koko talven ajan.

Olkkarinkin pöytä on iskän tuotantoa.


Idean "nothingcomparestoyou"-rautalankaväännökseen sain me and Alice -blogista, jossa muuten esitellään persoonallista kirppistyyliä. Ihanan luovaa! Samalla tavalla rautalangasta vääntäen tein sitten tuon merrychristmas-tekstin olkkarin toiselle seinälle. Helppoa ja halpaa.

Voisko valkosia telkkareita saada kohtuuhintaan?

2 kommenttia:

  1. Tosi kaunista ja ihanaa - kuten sinäkin! :) On ikävä taas <3 -Lissu

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Lissu! <3 Sama täällä. Nähdään pian..?

    VastaaPoista