torstai 29. joulukuuta 2011

Muistoja kesältä

Nyt kun ollaan keskellä vuoden pimeintä aikaa, eikä kunnollisia talven tunnelmakuvia ulkoa ankean, jopa syksyisen myrskysään takia saa, voin hyvinkin muistella viime kesää. Kuvat ovat itseasiassa tupaantuliaispäivältä toukokuun lopulta. Samalla tulee aloitettua kotini esittelykierros ulkoa.


Kotini sijaitsee hämäläisessä kylässä, sopivasti maalla, mutta tarpeeksi lähellä palveluja. Kuvista ei ehkä suoraan huomaa, mutta asuntoni on neljäsosa isosta puutalosta, jossa asuu yhteensä neljä perhettä. Kyseessä ei siis ole varsinaisesti rivi- tai paritalo, vaan talon joka nurkassa on yksi asunto. Kotini on kahdessa kerroksessa; sisääntulokerroksessa on keittiö, olohuone ja wc, yläkerrassa kaksi makuuhuonetta ja kylpyhuone. Lisäksi alimpana on maapohjainen kellari .


Eteisessä patsastelee yksi kirppislöydöistäni, noin 100-vuotias peililipasto. Eteisestä nousee portaat yläkertaan. Portaat ovat yksi tulevista remppakohteista - ei oikein miellytä silmää portaiden muovimattopäällyste. Sen alta löytyy taatusti tunnelmalliset lautaportaat. Repimistä, hiontaa ja maalausta tiedossa. Kunhan ehtii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti